T'interessa

SPOT VÍCTIMAS

Visualització de contingut web

Trasllat de víctimes de violència de gènere

Servei de trasllat de les víctimes de violència de gènere que residisquen o es troben en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana en qualsevol moment del procediment judicial (fins i tot abans d'interposar la denúncia i amb posterioritat a la celebració de la vista), amb els llocs de partida i destinació que a continuació es detallen.

Els serveis de trasllat que es prestaran a les víctimes de violència de gènere tindran lloc dins de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, i consistiran en:

 • Els dies hàbils, desplaçaments partint del lloc de residència de la víctima o dependència judicial, policial o de la Guàrdia Civil fins a la seu del Jutjat d'Instrucció, Jutjats de Violència sobre la Dona, Jutjats penals i Audiència Provincial, així com a les Oficines d'Assistència a les Víctimes del Delicte de la Xarxa d'Oficines de la Generalitat.

  També el retorn de les víctimes de violència de gènere als seus domicilis o bé trasllat a altres domicilis segurs o a qualsevol recurs de la Xarxa d'Assistència Social Integral a víctimes de violència sobre la dona.
   
 • Dissabtes, diumenges i altres dies festius, els trasllats des de la residència de la víctima de violència de gènere o dependència policial o de la Guàrdia Civil fins als Jutjats de Guàrdia i retorn al domicili de la víctima de violència de gènere o al recurs assistencial gestionat.

Este servei es prestarà les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

 

En el present protocol participen activament:

 • Forces i Cossos de Seguretat (FFCCS): Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local adherida al Sistema VioGen.
 • Òrgans Judicials.
 • La Xarxa d'Oficines de la Generalitat d'Assistència a les Víctimes del Delicte (OAVDs).
 • Oficines de Denúncies i d'Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere. (Oficines de Denúncies).
 • Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses (IML).
 • I la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública (DGRDYAJ).