T'interessa

SPOT VÍCTIMAS

SPOT VÍCTIMAS

Trasllat de víctimes de violència de gènere

Trasllat de víctimes de violència de gènere

Servei de trasllat de les víctimes de violència de gènere que residisquen o es troben en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana en qualsevol moment del procediment judicial (fins i tot abans d'interposar la denúncia i amb posterioritat a la celebració de la vista), amb els llocs de partida i destinació que a continuació es detallen.

Els serveis de trasllat que es prestaran a les víctimes de violència de gènere tindran lloc dins de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, i consistiran en:

 • Els dies hàbils, desplaçaments partint del lloc de residència de la víctima o dependència judicial, policial o de la Guàrdia Civil fins a la seu del Jutjat d'Instrucció, Jutjats de Violència sobre la Dona, Jutjats penals i Audiència Provincial, així com a les Oficines d'Assistència a les Víctimes del Delicte de la Xarxa d'Oficines de la Generalitat.

  També el retorn de les víctimes de violència de gènere als seus domicilis o bé trasllat a altres domicilis segurs o a qualsevol recurs de la Xarxa d'Assistència Social Integral a víctimes de violència sobre la dona.
   
 • Dissabtes, diumenges i altres dies festius, els trasllats des de la residència de la víctima de violència de gènere o dependència policial o de la Guàrdia Civil fins als Jutjats de Guàrdia i retorn al domicili de la víctima de violència de gènere o al recurs assistencial gestionat.

Este servei es prestarà les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

 

En el present protocol participen activament:

 • Forces i Cossos de Seguretat (FFCCS): Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local adherida al Sistema VioGen.
 • Òrgans Judicials.
 • La Xarxa d'Oficines de la Generalitat d'Assistència a les Víctimes del Delicte (OAVDs).
 • Oficines de Denúncies i d'Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere. (Oficines de Denúncies).
 • Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses (IML).
 • I la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública (DGRDYAJ).